Glass Aluminium Romania

CARIERE

  1. Home
  2. Cariere
GLASS ALUMINIUM
GLASS ALUMINIUM

POZIȚII DESCHISE

Descrierea postului
Raportat la: MRP

Durata: Permanent

Orar de lucru: Luni-vineri (9:00 am - 18:00 pm)

Obiective:

Rolul va asigura aprovizionarea cu materiale, îndeplinește cerințele de producție, programul de livrare și nivelurile minime de stoc pentru a asigura continuitatea operațională și de producție. Titularul postului va fi responsabil cu privire la asigurarea faptului că produsele potrivite sunt livrate în locația potrivită la timp, la calitatea cerută și în cel mai eficient mod posibil din punct de vedere al costurilor.

Responsabilități principale:

- Sprijinirea, coordonarea și comunicarea cu clienții pentru a livra comenzi complete conform priorităților și în conformitate cu programele convenite. Planificarea în avans și pregătirea pentru orice întârzieri sau probleme apărute.

- Sprijiniți și mențineți relația de lucru și legătura cu alte departamente, cu furnizorii și cu clientul. Interfața cu clientul și furnizorii pentru a se asigura că toate cerințele de achiziție, problemele etc. sunt îndeplinite/rezolvate.

- Colaborați cu toate părțile interesate pentru a prognoza, planifica și facilita producția de materiale la timp și pentru a evita perturbarea livrărilor și a producției.

- să monitorizeze activitățile de expediere și să asigure acuratețea livrării materialelor de la furnizor până la punctul de montare.

- Asistați la toate inventarele de materiale, monitorizați nivelurile de inventar și rechizițiile pentru controlul materialelor.

- Monitorizați materialele și asigurați-vă că depozitul/producția funcționează în conformitate cu politica, procedurile și standardele înalte ale companiei.

Profilul candidatului dorit
Cerințe

Calificări universitare: Diplomă în administrarea afacerilor/ comerț/ inginerie

Alte certificări obținute: Managementul lanțului de aprovizionare, specialist în planificarea materialelor

cunoștințe: Cunoașterea programelor informatice ERP/MRP și MS Excel

Natura și durata experienței anterioare: Minimum 5 ani de experiență în rol similar în industria aluminiului/materialelor de construcții/ construcțiilor.

Competențe transversale și trăsături de personalitate:

- Excelentă capacitate de organizare și comunicare

Abilități de comunicare și organizare

- de afaceri

-cunoscute, proactive, orientate spre detalii, orientate spre obiective, motivate.

- orientat spre detalii, capabil să lucreze sub presiune și cu termene limită strânse

Interval de vârstă: 20-35 de ani

Descrierea postului


Această funcție este responsabilă de pregătirea unor părți din estimările propunerilor de contract, inclusiv de determinarea planurilor și specificațiilor aplicabile ale proiectului. Asistă la calcularea necesarului de cantități de materiale, la pregătirea datelor de estimare de rutină, la colectarea și compilarea datelor pentru a fi utilizate în estimările propunerilor de ofertă și la producerea de desene și alte documente.

Responsabilități

- Gestionarea solicitărilor - urmărirea informațiilor, documentelor și clarificărilor lipsă

- Verificarea programului ferestrelor, a listei de cantități (BOQ) și a detaliilor secțiunii analitice

- Înțelegerea cerințelor de performanță ale proiectului - aer, apă, structural, termic

- Verificarea oricăror cerințe speciale de performanță (de exemplu, acustică, condensare, securitate, rezistență la explozie etc.)

- Generarea calculelor structurale preliminare pentru poziții tipice

- Generarea calculelor termice precise pentru a confirma conformitatea cu cerințele specifice ale proiectului

- Revizuirea opțiunilor de proiectare și recomandarea celei mai bune soluții pe baza costurilor, a calității inginerești sau a disponibilității materialelor.

Selectați și finalizați sistemele, tipologiile și profilele/HW - Asigurați-vă că sistemul/proiectarea selectată reușește să demonstreze conformitatea pentru a apăra selecția sistemului/proiectare și pentru a o califica prin documente justificative.

- Calculați necesarul de cantități de materiale pe baza dimensiunilor din desenele tehnice prin utilizarea software-ului de estimare (Alumilcal) și pregătiți analiza materialelor (MTO)

- Pregătiți fișa parametrilor de stabilire a prețurilor cu informații despre ofertă și proiect

- Finalizați oferta, pregătiți scrisoarea de însoțire, costul pe poziție și desenele de poziție.

- Obținerea aprobării și transmiterea ofertei către client împreună cu fișa tehnică

- Obținerea acceptării ofertei, tratarea întrebărilor ulterioare și efectuarea de asistență suplimentară pentru clienți. Apărați valoarea și conținutul ofertei noastre de preț.

Profilul candidatului dorit

Cunoștințe de specialitate:

1. Cunoștințe de lucru în Logikal/ Orgadata, AutoCAD 2D & 3D Max, Autodesk Revit și MS Applications

2. Cunoștințe de lucru în domeniul Logikal/ Orgadata, AutoCAD 2D & 3D Max, Autodesk Revit și MS Applications. Cunoașterea desenelor de atelier pentru lucrări civile, structurale și MEP

3. Cunoștințe tehnice Sisteme de aluminiu - tipuri de ferestre, uși și pereți cortină (proiectare, fabricare și instalare)

4. Cunoștințe și experiență în proiectarea fațadelor, ferestre și accesorii din aluminiu, uși și accesorii din aluminiu, pereți cortină, sisteme de umbrire (pergole), balustrade și garduri, pereți despărțitori din sticlă pentru birouri.

Profil de personalitate:

1. Abilități excelente de comunicare, orientat spre detalii, concentrat, organizat, abilități interpersonale superbe și atitudine de lucru în echipă, flexibil și adaptabil la cerințele de lucru, servicii profesionale pentru clienți

2. Tânăr, energic, orientat spre activitate, orientat spre obiective, auto-motivat Calificări: Diplomă de absolvire în inginerie (inginer mecanic/industrial/civil/arhitectură) Experiență: Experiență de cel puțin 3 ani (nivel junior) ca estimator în industria de fabricare a aluminiului și sticlei Raportarea către: The Estimation Manager

Data de începere dorită: Imediat Perioada de probă:

Imediat: 6 luni

Orar de lucru: Orele de lucru:

Luni-vineri, 9-18 pm

Tip de industrie : Metale / Oțel / Fier / Aluminiu / Fabricație Domeniu funcțional : Inginerie


Tipul de angajare
Full Time

Construction worker

TRIMITE CV-UL TĂU!

Click or drag a file to this area to upload.

Contact

GLASS ALUMINIUM ROMÂNIA!

AFLĂ MAI MULTE DESPRE OFERTELE NOASTRE!