Glass Aluminium Romania

DESPRE NOI

  1. Home
  2. Despre noi
FOARTE ATENȚI LA DETALII
GLASS ALUMINIUM

DE LA IDEE
LA REALITATE

SUNTEM ALĂTURI DE TINE!

De peste douăzeci de ani, lucrăm îndeaproape cu companii din întreaga lume pentru a oferi doar cele mai bune modele internaționale de design. Permiteți-ne să vă ajutăm să proiectați mediile din locuința, biroul și spațiul comercial: ne punem experiența noastră profesională la dispoziția dumneavoastră pentru a vă asista în fiecare etapă a proiectului, de la furnizarea până la instalarea produselor și materialelor.

Cu cel mai bun sprijin din partea furnizorilor săi, GlassAluminium are acum capacitatea de a se alinia la orice prețuri competitive, sprijinindu-și clienții în continuare să preia orice proiect în cel mai economic mod. GlassAluminium România dispune de o echipă de vânzări calificată, tehnică și cu experiență, suficient de capabilă să le sugereze clienților cele mai bune opțiuni în cel mai economic mod.

ECHIPA NOASTRĂ

Fie că aveți o idee genială la care vă gândiți de mult timp, fie că sunteți la început de drum, designerii noștri sunt acolo pentru a vă transforma ideile în proiectul pe care vi-l doriți.

URGENȚE 24//7

Suntem alături de tine în caz de urgențe și facem tot posibilul să rezolvăm orice problemă apărută.

ACCES RAPID

Răspundem la orice întrebare din domeniul nostru de activitate în cel mai scurt timp posibil.

Arhitectură

Ne place arhitectura viitorului și suntem capabili să aducem la viață chiar și cele mai complicate proiecte.

ÎNTÂLNIRI FIZICE

Ne întâlnim cu tine la noi la birou sau oriunde alt undeva și stabilim toate detaliile proiectului față în față.

CADOURI SURPRIZĂ

Oferim reduceri și surprize neașteptate atunci când te decizi să realizezi proiectul alături de noi.

PROFESIONIȘTI

Avem oameni pregătiți pentru orice fel de intervenție și iubim cele mai complicate proiecte de arhitectură.

În calitate de profesioniști, în fiecare zi aveam o nevoie: să găsim informații despre produse și companii pentru a crea noi proiecte și pentru a ne desfășura pe șantierele de construcții. Într-o epocă dinaintea Google, aveam nevoie de un "loc" în care să convergeau toate informațiile tehnice. Prin urmare, a trebuit să consultăm tone de documente, să ne deplasăm la târguri, să sunăm sute de producători pentru a prelua detalii și să ne creăm biblioteca tehnică. A fost o călătorie pe cinste! Am început să ne gândim cum să creăm "sursa supremă de inspirație", ușoară și accesibilă pentru toată lumea, unde oamenii și profesioniștii să poată găsi informații și date despre arhitectură și design.

John B.
GLASS ALUMINIUM ROMÂNIA

FII PRIMUL CARE AFLĂ OFERTELE NOASTRE!