Glass Aluminium Romania

SERVICII

  1. Home
  2. Servicii
GLASS ALUMINIUM ROMÂNIA
GLASS ALUMINIUM ROMÂNIA

SERVICIILE NOASTRE

PERFECTE

Rulourile exterioare împiedică o mare parte a razelor solare sau a insectelor să intre în încăpere și să deranjeze oamenii din interiorul acesteia. 

Acest tip de sistem de umbrire face față chiar și celor mai grele condiții meteo din orice perioadă a anului prevenind supra încălzirea în timpul verii și reduce pierderile de căldură din timpul iernii oferind un control total asupra luminii în orice moment din zi sau din noapte.

 

Lider în servicii de fațadă pentru clădiri, inclusiv proiectarea, fabricarea, fabricarea și consultanța de pereți cortină din aluminiu în România.

Nimic nu spune luxul discret ca un gard pentru piscină din sticlă fără rame cu finisaje frumoase. Oferim soluții de design curat pentru a oferi finisajul perfect pentru curtea dvs., indiferent de stilul casei. Gardurile noastre sunt combinația perfectă de siguranță și stil.

Aici, la GlassAluminium.ro, credem că piscina din curtea din spate este un simbol din Australia, care ne-a oferit ani de zile momente frumoase alături de prieteni și familie. Pentru a ne asigura că vremurile bune continuă, siguranța dvs. este prioritatea noastră principală. Gardurile și porțile noastre pentru piscine din sticlă fără rame sunt realizate din sticlă transparentă securizată de 12 mm și sunt fabricate în conformitate cu cele mai înalte standarde.

Furnizor în servicii de încredere pentru fabricara Aluminiului Premium din România, care oferă soluții de fabricare personalizate pentru cele mai exigente cerințe. Avem fabricatori de aluminiu cu experiență specializați în fabricarea tuturor tipurilor de pereți despărțitori din aluminiu, uși din aluminiu și ferestre din aluminiu.

Suntem specializați în proiectarea profesională a fațadelor, inginerie, fabricarea și instalarea tuturor tipurilor de lucrări de geamuri de sticlă în mod eficient, profesionist și cu o siguranță Maximă!

Ferestrele noastre din aluminiu oferă linii curate și moderne pentru o estetică superioară - fără a compromite stilul, sofisticarea sau performanța. Toate ferestrele noastre din aluminiu de calitate comercială sunt fabricate la comandă la nivel local în România, ceea ce ne permite să ne adaptăm la stilul unic al proiectului.
Oferim multe opțiuni pentru ferestre de calitate arhitecturală superioară, care vor îndeplini toate cerințele de design pentru construcțiile rezidențiale și comerciale.

Ferestre fixe
Uși rabatabile
Uși cu balamale
Uși glisante
Ferestre cu copertine
Ferestre de servitute
și multe altele, doar întrebați!

Modernizează baia cu un nou perete de duș! Dacă vă aflați în procesul de construcție sau de remodelare a casei, modernizarea pereților de duș va avea un impact vizual deosebit asupra oricărui proiect.
Noi acoperim o gamă largă de modele pentru sticla de duș, creând un aspect contemporan prin oferirea de soluții de pereți de duș, care vor îmbunătăți instantaneu orice dimensiune a băii.

Acest sistem este destinat protecției sporite împotriva soarelui și totodată ajută la parotejarea spațiului împotriva ploilor, zăpezilor și a altor fenomene meteo nefavorabile.

În mare parte aceste sisteme sunt destinate spațiilor rezidențiale de lux sau a spațiilor din domeniul HoReCa.

Strucutra pergolei bioclimatice este din aluminiu acoperit cu o vopsea ce protejează împotriva câmpului electrostatic. 

Dimensiunile pergolei se ajustează în funcție de fiecare proiect în parte iar acționarea acesteia se face printr-o telecomandă.

Balustradele din sticlă sunt foarte căutate în zilele noastre și reprezintă cel mai estetic și modern accesoriu al clădirilor cu o arhitectură din zilele noastre. 

Acestea sunt executate din sticlă de diferite grosimi și diferite culori fixate cu un număr minim de elemente speciale de siguranță.

Luminatorul este un acoperiș din sticlă deosebit de important și de frumos în cadrul construcțiilor moderne ce cauta folosirea eficientă a tuturor spațiilor disponibile din cadrul clădirii. Acestea au rolul de a permite trecerea luminii solare în locurile în care aceasta este foarte importantă și se dorește un consum cât mai redus de electricitate și totodată acestea au o protecție sporită împotriva transferului termic de la soare.

O copertină luminoasă va crea o atmosferă plăcută din cauza luminii naturale de afară iar spațiul în care va fi instalată va aduce un sentiment plăcut celor care utilizează spațiul.

Copartimentarea spațiilor cu ajutorul sticlei este o alternativă modernă a zilelor noastre ce asigură luminozitatea oricărui spațiu cum ar fi clădiri de birouri, băi, holuri, vestiare, balcoane, etc. 

Aceasta poate să fie transparentă, opacă sau colorată în funcție de cerințele fiecărui proiect în parte.

Suntem un furnizor profesionist de pereți despărțitori de sticlă pentru birouri în România, oferind servicii de instalare de înaltă calitate în toată țara.

Oferim instalații de pereți despărțitori din sticlă fără rame, cabine de duș, pereți despărțitori de bucătărie, panouri de sticlă pentru fațadele magazinelor și orice alt ceva ce vă trece prin minte.

Tâmplăria metalică permite realizarea unor elemente de tâmplărie cu dimensiuni mari ce necesită o rezistență sporită. Elementele de structură metalică sunt combinate cu simplitatea suprafețelor metalice ce au nevoie de un design unic și de o eleganță necesară zilelor noastre. 

Designul și inovația ușilor rotative  oferă o nouă perspectivă în domeniul soluțiilor de acces din zonele comerciale și a imobilelor destinate sectorului public cum ar fi Mall-uri sau Hoteluri.

Ușile rotative sunt soluția perfectă a unui trafic intens și oferă posibilitatea accesului unui număr cât mai mare de oameni printr-o manieră constantă asigurând un flux constant favorabil sectorului comercial.

Rulourile exterioare împiedică o mare parte a razelor solare sau a insectelor să intre în încăpere și să deranjeze oamenii din interiorul acesteia. 

Acest tip de sistem de umbrire face față chiar și celor mai grele condiții meteo din orice perioadă a anului prevenind supra încălzirea în timpul verii și reduce pierderile de căldură din timpul iernii oferind un control total asupra luminii în orice moment din zi sau din noapte.

 

BLOCURI

Fațadă de bloc, balcon din sticlă, acoperiș din sticlă, balustradă din sticlă, etc.

01

MALL-URI

Sticlă curbată, uși rotative, lift din sticlă, tavan de sticlă, etc.

02

VILE

Acoperiș din sticlă, gard din sticlă, mansardă din sticlă, balustradă, etc

03

HOTELURI

Lift sticlă, pergolă bioclimatică, placare pereți cu tablă de alamă, tâmplărie metalică, balustradă sticlă, etc.

04

SPITALE

Tâmplărie metalică, copertine luminoase, lift din sticlă, balustradă din sticlă, uși rotative, tavan din sticlă, etc.

05

RESTAURANTE

Copertine luminoase din sticlă, gard din sticlă, balustradă din sticlă, sticlă ccurbată, tâmplărie metalică, etc.

06

TRIMITE DETALII DESPRE PROIECT

Click or drag a file to this area to upload.

Contact

GLASS ALUMINIUM ROMÂNIA

FII PRIMUL CARE AFLĂ OFERTELE NOASTRE!