Caracteristicile cheie ale unei balustrade din sticlă

Impactul vizual al balustradelor din sticlă este impecabil, deoarece face ca zonele să se simtă deschise și mai mari. De asemenea, adaugă valoare și lux, iar cu o instalare corectă, este incredibil de funcțional și sigur.
În prezent, arhitecții și designerii de interior sunt mari fani ai balustradelor și balustradelor din sticlă fără ramă. Vom examina mai îndeaproape avantajele semnificative pe care le poate oferi o balustradă din sticlă față de omologii lor din lemn sau metal.

Întreținere ușoară

Cu ajutorul unei simple bucăți de cârpă umedă și curată, puteți face ca balustrada dvs. de sticlă să arate impecabilă și strălucitoare cu doar câteva ștersături. Puteți oricând să o lustruiți și să o faceți să arate din nou minunat atunci când există o mică zgârietură pe ea. Balustradele realizate din alte materiale, cum ar fi lemnul sau oțelul, ar putea fi dificil de întreținut. Nu trebuie să vă faceți griji că sticla se decolorează și nu trebuie să aplicați vopsea la fiecare doi ani pentru a arăta îngrijit și proaspăt

Creează o iluzie de spațiu

Fie că este vorba de un apartament, de o casă sau de o clădire de birouri, utilizarea sticlei în construcția balustradelor dă iluzia unui spațiu mai mare în comparație cu aluminiul, metalul, lemnul sau fierul care blochează vederea și face ca aceasta să pară aglomerată.

Flexibilitate de proiectare

O balustradă din sticlă vă va oferi un rafinament sporit care se va integra bine în orice tip de design. Natura transparentă a sticlei are flexibilitatea și se integrează bine practic în orice tip de design.

Siguranță și securitate sporită

Alte tipuri de balustrade, cum ar fi cele din aluminiu, metal și lemn, tind să aibă goluri între balustrade, ceea ce poate reprezenta un risc destul de mare pentru copii. Utilizarea sticlei vă oferă o incintă complet etanșă, ceea ce sporește siguranța. Utilizarea sticlei temperate sau laminate vă oferă o protecție suplimentară împotriva spargerii.

Ecologic și durabil

Sticla este ușor de reciclat și este inactivă din punct de vedere chimic, ceea ce nu are emisii toxice și nu se corodează. Spre deosebire de metal și lemn, durabilitatea sticlei este aproape constantă, ceea ce o face o alegere excelentă.

O balustradă din sticlă are capacitatea de a adăuga farmec oricărei structuri, fie că este vorba de o clădire de birouri, de un gard de piscină sau de o scară. Luați legătura cu divizia noastră de fabricare pentru a afla mai multe despre opțiuni și prețuri.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *