STICLĂ ÎNCĂLZITĂ

  1. Home
  2. Sticlă încălzită

GLASS ALUMINIUM ROMÂNIA

Sticlă încălzită GLASS ALUMINIUM

Geamul încălzit electric GLASS ALUMINIUM este un geam dublu sau triplu care emite căldură radiantă controlată electronic. Geamul încălzit electric GLASS ALUMINIUM este o soluție de încălzire integrată și invizibilă. Aceasta permite un confort interior vizual și termic sporit. În același timp, rezolvă problemele structurale de întreținere și de vizibilitate legate de condens sau zăpadă.

ÎNCĂLZIRE ȘI CONFORT

Spațialitate și estetică realizate deoarece radiatoarele dispar pur și simplu, Performanță și confort termic al căldurii radiante, Absența “peretelui rece” și nici a curentului de aer.

ANTICONDENS

Nu este nevoie de un sistem de ventilație, Geamurile sunt curate și întotdeauna transparente, Reducerea mucegaiului pe ramă.

ÎNDEPĂRTAREA ZĂPEZII

Reducerea încărcăturii structurale, Libertate conceptuală pentru a mări sau modifica suprafețele vitrate, Nu se utilizează substanțe chimice pentru topirea zăpezii, Reducerea riscurilor de deteriorare din cauza căderilor de zăpadă și a gheții de pe acoperișuri.

Avantajele geamului electric încălzit GLASS ALUMINIUM

Transparență și transmisie optimă a luminii
Impact ecologic pozitiv: optimizare energetică, reducere a cheltuielilor de întreținere și mentenanță a clădirii.

Impact economic semnificativ: structură arhitecturală ușurată și reducerea costurilor de exploatare.

O experiență infailibilă de peste 20 de ani în cazul climatelor extreme
PENTRU GEAMURI ÎNCĂLZITE:
Câștiguri spațiale și estetice realizate odată cu dispariția radiatoarelor
Performanța și confortul termic al căldurii radiante (fără senzația de “perete rece”)
Fără curent de aer.

PENTRU GEAMURI ANTICONDENSARE:
Reducerea ventilației de nivel scăzut
Geamurile sunt curate și întotdeauna transparente
Reducerea mucegaiului de pe ramă.

PENTRU GEAMURI PENTRU ÎNDEPĂRTAREA ZĂPEZII:
Reducerea greutății structurii
Libertatea conceptuală de a mări sau modifica suprafețele vitrate
Fără utilizarea de substanțe chimice pentru topirea zăpezii
Reducerea riscurilor de deteriorare din cauza căderilor de zăpadă și a gheții de pe acoperișuri.
Principiul tehnologic al geamului încălzit electric GLASS ALUMINIUM

Geamul electric încălzit GLASS ALUMINIUM este un geam termoizolant activ, care transformă energia electrică în căldură. Suprafața de încălzire a geamului dublu sau triplu este o sticlă cu emisivitate redusă : atunci când este stimulată de electrozi, stratul subțire de oxid de pe fața interioară de pe partea de vid (umplută cu Argon) radiază căldură spre fața opusă.

 

În funcție de compoziția sa, se poate încălzi spre exterior sau spre interior și poate topi zăpada, previne condensarea și constituie ea însăși o sursă de căldură. Puterea geamului încălzit electric GLASS ALUMINIUM este controlată de un termostat standard

Funcții și aplicații ale geamului electric încălzit GLASS ALUMINIUM

Gata cu acoperișurile de sticlă strivite sub greutatea zăpezii. Zăpada se topește acum la contactul cu geamul încălzit electric GLASS ALUMINIUM. Gata cu condensul de pe geam, care rămâne limpede și uscat – gata cu radiatoarele care ocupă un spațiu prețios sau care blochează ferestrele, care mențin acum căldura interioară.

În sfârșit, sunt posibile atât transparența completă, cât și arhitecturi de sticlă primitoare.

Acoperișuri de sticlă, verande, arcade de sticlă, cupole, copertine, mezanine, sere, fațade de magazine și vitrine mari. De asemenea, căldura și confortul pot fi găsite acum în piscine, spa-uri, saune, vestiare, băi și alte zone umede, holuri, atriumuri și alte spații interioare care se găsesc în case, hoteluri, birouri, centre comerciale, buticuri și fabrici, fie că este vorba de gări, aeroporturi, dotări culturale și sportive, mobilier stradal sau construcții navale. Este ideal pentru construcții cu consum redus de energie.

Fațade, acoperișuri, ferestre de tip “bay-window”, marchize, pereți despărțitori interiori, verande, geamuri de securitate, pardoseală de sticlă… În funcție de aplicație și de funcționalitatea necesară (încălzire, îndepărtare a zăpezii, anticondensare), se determină intensitatea de putere și dimensiunile sticlei.

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *